Wilt u weer een schone gevel?

Gevelreiniging Bergen op Zoom

Wilt u uw huis er weer uit laten zien alsof het net is opgeleverd? Wij kunnen dit! Wij hebben verschillende methodes om uw gevel te reinigen. Bekijk hieronder onze projecten om te zien wat een mooi resultaat dit op kan leveren.


Cleanen onder hoge druk

Is geschikt voor lichte vervuiling zoals mos, algen en aanslag als roet of zuren. Water wordt onder hoge druk (max. 300 bar) tegen de gevel gespoten.
Door de kracht van de waterdruk laat de lichte vervuiling los. Vervolgens spoelen we het opgeloste vuil weg.

Chemisch reinigen

Cleanen onder hoge druk in combinatie met een reinigingsmiddel. Hierdoor is het mogelijk om matige vervuiling te verwijderen, zoals verfresten of lichte roetaanslag.

Zandstralen

Voor zware vervuiling zoals graffiti of zware roetaanslag is het noodzakelijk om uw gevel te zandstralen. Hierbij blazen we onder druk met een mild straalmiddel tegen uw gevel.
Afhankelijk van de steensoort en het type vervuiling kiezen we het meest geschikte straalmiddel. Door de lage druk kunnen ook kwetsbare en poreuze ondergronden probleemloos gestraald worden.

Gevel reinigen

Ramon heeft bij ons de gevel gereinigd. Vooraf duidelijke prijsafspraak en planning. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Fam van Wijngaarden